Måndag 2 oktober. Välja eller inte välja ekologiskt på tallriken

Vesna Djokic´, miljövetare som arbetar som miljöutbildningskonsulent, föreläser om ekologisk mat. Den uppåtgående trenden med ekologisk mat som vi har haft under många år, håller nu på att plana ut. Varför har det blivit så, och vad innebär egentligen begreppet – ekologiskt?

Ekologiskt jordbruk och ekologisk mat – finns det bara fördelar, eller? Vad är det som styr konsumentens val mellan ekologiskt och icke ekologiskt i matbutiken? Vesna Djokic´ gör sitt bästa för att ge dig svaren på de frågorna, som förhoppningsvis leder till nya insikter om mervärdet av ekologisk mat, som gör att du oftare väljer ett ekologiskt alternativ på tallriken.

Tid: 18.00 – 19.30.
Plats: Hörsalen, Västerås Stadsbibliotek, Biskopsgatan 1.
Kontakt: Berit Karlsson, 070-663 15 60.
Arrangör: Naturskyddsföreningen i Västerås, Studiefrämjandet Västmanland.

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.