Naturskyddsföreningen på Kulturnatta

Lördag 16/9.

Välkommen att titta förbi och söga hej till oss på kultrunatten! Vi finns på torget utanför stadsbiblioteket kl. 18 – 21 c:a. Vill du diskutera Västerås gröna områden, hur det byggs och förtätas, klimat eller gifter i förskolan eller bara veta mer om Naturskyddsföreningen. Eller prata om ”Fräsch på riktigt”, mindre gifter i badrumsskåpet. Kom och träffa oss på kulturnatta!
Gör din egen Deo! Lära dig tillverka en egen helt giftfri deoderant.
Vi ser fram mot att träffa medlemmar och nyfikna besökare som vill veta mer och kanske i framtiden vilja hänga på oss!
. Här får ni träffa några från styrelsen som kan berätta om vårat arbete i den lokala kretsen. Är du kanske sugen på att engagera dig och hjälpa oss vid utflykter och aktiviteter är du varmt välkommen att fråga oss på lördag.
Dela gärna detta med vänner och bekanta.
Vi ses!

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.