Välkommen till Länsförbundets höstkonferens och extrastämma!

Lördagen den 12 november 2016 i Västerås.

Temat för höstträffen är framtidens järnväg och järnvägstransporter i Sverige. Föredrag av Evert Andersson, professor emeritus KTH. Tid finns efteråt för frågor och fördjupande diskussioner. Även icke medlemmar är välkomna.

Kallelse till extra stämma. Härmed kallas ombud och intresserade medlemmar till Naturskyddsföreningen i Västmanlands extrastämma. Extrastämman sammankallas med anledning av följande två punkter (vilket beslutades redan vid den ordinarie stämman i april): 1.Beslut om återbäring av medlemsavgiften till kretsarna. Styrelsens förslag till beslut: Att medlemsbidraget fr.o.m. 2017 endast betalas till kretsar för fullbetalande huvudmedlemmar. 2.Val av valberedning

Tider: 12 november kl. 9:30-14:00
9:30 Fika finns framdukat
10:00-12:00 Höstträff med järnvägstema
12:00 Lunch-soppa serveras
13:00-14:00 Extrastämma
Plats: Lovisagården, IOGT-NTO, Slottsgatan 6, Västerås.
Kontakt och anmälan: Anna Malmström, anna.malmstrom@live.com (alt.tel 0706217579)

Välkomna hälsar styrelsen genom ordförande Anna Malmström!

Se inbjudan HÄR!

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.