Nu kommer ett nytt nummer av Gröna Draken i brevlådan!

I nya numret av Gröna Draken möter du bland andra Florian och Lola Baumgarten som driver Jädersbruks Ekologiska herrgård. Läs också om Mästerkockarna Amir och Markiz som bjuder på vårsoppa, Gröna Drakens 20-årsfirande samt Arbogas Aspar som får egen trappa. Gröna Draken bjuder dessutom på ett uppslag med tips där man kan möta våren på fina platser i länet.

Gröna Draken ges ut av Förbundet Agenda 21, där Naturskyddsföreningen Västerås är med, och ger handfasta tips och råd om smarta miljöval och vad du själv kan göra för att bidra till en bättre och rättvisare värld.

Gröna Draken finns inom kort även på nätet (www.fa21.se) som blädderbar E-tidning och med över 900 artiklar i ett artikelarkiv.GrD1_14_450px

Dela

Kommentera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.