Utflykt till Solvikskogen, sön 25 april

Vi besöker Solvikskogen i Kärrbo socken, ett litet, nästan okänt naturreservat med gammelskog och rikligt av död ved. Här finns inga stigar eller markerade leder så det blir en vandring i obanad terräng. Inte lämpligt för personer med gångsvårigheter. Däremot en upplevelse av nästan orörd gammelskog.
Tag med fika och lämplig klädsel för vandring i terräng och anpassad efter vädret.

Samling vid P-platsen vid Granngårdens butik på Hälla. Pga pandemin åker var och en i sin bil, ev samåkning ordnas av deltagaren själv. Vi måste begränsa gruppens storlek, så om det blir fler än 8 deltagare får vi dela upp oss i 2 grupper. Maxantal är alltså 16 deltagare. Först till kvarn…
Vandringen tar c:a 2 timmar.
Anmälan görs till Gunnar Rosén, 076-78 78 598.

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.